Wear, Repair, Share-Weekend 23 t/m 25 juni
20072
post-template-default,single,single-post,postid-20072,single-format-standard,bridge-core-3.1.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Wear, Repair, Share-Weekend 23 t/m 25 juni

Wear, Repair, Share-Weekend 23 t/m 25 juni

Een duurzame garderobe? Square1 en Nukuhiva hebben de ideale zomerse mix gevonden. Een combinatie van fair & pre-loved en vintage fashion. Treasures waar je zo blij van wordt dat je ze in een doos wil bewaren, repareren en doorgeven. Wear, Repair, Share. Repeat. 

In het Wear, repair, share, repeat -weekend van 23 – 25 juni komen deze elementen samen. Met advies over stijl (wear), een pop up repairshop (repair), op de foto in je favoriete kledingstuk (treasure) en tips over ruilen en tweedehands shoppen (share).

  • Nudie Repair-shop: Laat je Nudie Jeans repareren in de pop-up repairshop. Jeremy van Nudie jeans komt broeken repareren en verteld ook graag over Nudie Jeans. Hij is vrijdagmiddag in Utrecht en zaterdagmiddag in Amsterdam van +/- 12 tot 17 uur. Je mag ook al eerder deze week je broek langs brengen en dan ligt hij na het weekend gerepareerd en wel klaar!
  • Laat je favoriete outfit op de foto zetten door onze topfotograven. Chantal Aimée Ehrhardt fotografeert zaterdagmiddag in Utrecht en Cindy van Rees op zaterdagmiddag in Amsterdam. We zijn benieuwd naar het verhaal achter jouw outfit. Misschien heb je iets gekregen, of tweedehands gevonden, of iets bijzonders meegemaakt in een kledingstuk. Laat jezelf professioneel op de foto zetten en share your story✨
  • Lever kleding in die je niet meer draagt, voor een tweede leven in de RESHARE STORE-box van het Leger des Heils.
  • Ontdek onze zomerse fair fashion collectie met onder andere nieuwe jurkjes van People Tree en nieuwe collectie van ArmedAngels.
  • Tips voor tweedehands shoppen en ruilen, met oa kledingruilpakket van de Schone Kleren Campagne. Verkrijgbaar bij beide winkels.

Wanneer? 23 t/m 25 juni 2017
Waar? Nukuhiva Utrecht & Amsterdam. 
Waarom? Nukuhiva werkt samen met Square1magazine. Dit is een online magazine boordevol tips en inspiratie voor slowfashion en sustianable style. 
In samenwerking met Nukuhiva lanceert Square1 een tweede print editie over ‘Colour your wardrobe’ eind 2017! 
De eerste editie van het magazine vind je hier

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.