Show & Tell – Annette over haar favoriete kledingstuk
20689
post-template-default,single,single-post,postid-20689,single-format-standard,bridge-core-3.1.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Show & Tell – Annette over haar favoriete kledingstuk

Show & Tell – Annette over haar favoriete kledingstuk

Op een zonnige zaterdag vroegen we aan klanten of we ze op de foto’s mochten zetten in hun favoriete kledingstukken, hun ’treasures’. Samen met Anjolieke van Square1Magazine – die dit leuke idee bedacht – nodigden we fotografen uit om op een zaterdag de bezoekers van Nukuhiva te fotograferen. Fotograaf Cindy van Rees was een middag te gast in de winkel in Amsterdam en raakte in gesprek met Annette. Annette had net wat nieuwe kleding gepast, geholpen door collega Karen.

Cindy vroeg Annette naar haar favoriete kledingstuk en ze begon te vertellen over haar t-shirt.

“Er is iets moois met dit truitje. Altijd als ik deze streepjestrui draag is iedereen ontzettend aardig voor mij; mensen lachen naar me, als ik de weg over wil steken dan stoppen de auto’s en mensen laten me zomaar voorgaan.”

En inderdaad, wanneer Cindy en zij naar buiten lopen om op locatie te fotograferen en de weg over willen steken, stopt een meneer op een fiets vriendelijk om hen voor te laten gaan en lacht hij vriendelijk.

Anette is dol op natuurlijke materialen, zoals het t-shirt van Yunit dat ze draagt, gemaakt van biologische katoen. Ook de materialen en ontwerpen van Alchemist zijn favoriet.

 

Foto’s door de getalenteerde Cindy van Rees

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.