Creatief winkelen bij Nukuhiva: Fair Fashionbar
23273
post-template-default,single,single-post,postid-23273,single-format-standard,bridge-core-3.1.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Creatief winkelen bij Nukuhiva: Fair Fashionbar

Creatief winkelen bij Nukuhiva: Fair Fashionbar

FAIR FASHIONBAR

Ondanks de lockdown, gewoon winkelen bij Nukuhiva. Dat kan! Met de Nukuhiva Fair Fashionbar zijn wij geopend voor service en afhalen aan de deur: 7 dagen per week van 12u – 17u (m.u.v. de feestdagen). Daarnaast kan je bij onze Fair Fashionbar windowshoppen. Wij zorgen steeds voor nieuwe outfits in de etalage. Woon je in Utrecht? Dan kunnen wij je bestelling ook gratis laten bezorgen met de Fietskoerier.

Wij hebben meerdere manieren bedacht om jullie alsnog te kunnen helpen aan je favoriete kledingstuk of cadeau:

1. Fair Fashionbar: wij zijn zeven dagen per week van 12u tot 17u open met onze Fair Fashionbar. Zie jij een item in de etalage dat je graag wilt hebben? Ben je toe aan een nieuwe jeans van Kuyichi en weet je precies welke je nodig hebt? Heb je iets gezien op Instagram of nukuhiva.nl? Laat via utrecht@nukuhiva.nl weten wat je wilt hebben, of bel ons op 030 2316738. Wij zorgen dan dat het klaarligt! Ook last minute windowshoppen kan. Je rekent af bij het ophalen en kunt thuis passen. Indien nodig ben je uiteraard weer welkom om te retourneren of te ruilen.

2. Kuyichi: alle Kuyichi-items kan je alvast bekijken op kuyichi.com. Jouw favoriete jeans, trui of ander Kuyichi kledingstuk geef je aan ons door en is vervolgens direct bij onze Fair Fashionbar op te halen. Zo heb je geen verzendkosten en rijdt er geen busje door de stad.

3. Persoonlijke service: twijfel je hoe een kledingstuk zal staan? Onze fair fashionista’s passen deze graag voor je door als je bij ons voor de deur staat. Zoek je iets specifieks? Wij kunnen foto’s van de items waar je naar op zoek bent naar je mailen. Zit er wat voor je bij? Dan ligt het binnen een half uur voor je klaar!

Wil je iets afhalen bij onze Fair Fashionbar? Stuur een mailtje naar utrecht@nukuhiva.nl met je naam, het item, de kleur en maat. Vermeld daarbij wanneer en hoe laat je wilt komen, zodat we drukte aan de deur vermijden. Wij sturen je een bevestigingsmail.

We geven ook nog steeds het boek De Supermarkt Survivalgids van Teun van de Keuken cadeau bij een aankoop (op is op). Ook voor kerstpakketten en mooi ingepakte kerstcadeautjes staan we voor je klaar.

We zien je graag bij de Fair Fashionbar!

Team Nukuhiva

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.