Sleepers
24066
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-24066,bridge-core-3.1.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Sleepers

Duurzame flip flops
Categorie
Schoenen
Over dit project

De inspiratie voor Sleepers kwam tijdens het surfen. Drie Noorse vrienden zagen hun geliefde surfplekken steeds meer veranderen in een plasticsoep. Traditionele teenslippers zijn gemaakt van synthetisch restrubber uit de petroleumindustrie en zijn daarnaast een van de producten die onze oceanen het meest bevuilen. Hier moest iets aan veranderen! 

 

De teenslippers van Sleepers zijn volledig gemaakt van natuurlijk rubber uit Sri Lanka. Het rubber is verkregen op een duurzame manier, waardoor de levenscyclus van de bomen niet wordt aangetast. Natuurlijk rubber ademt, is makkelijk schoon te maken en past zich aan naar je voet. Daarnaast komen de teenslippers in een geryclede papieren tas uit de thee-industrie en zien ze er ook nog prachtig uit in meerdere kleuren en modellen.