Givn
21968
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-21968,bridge-core-3.1.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Givn

Fashion for a difference
Categorie
Fashion
Over dit project

Berlijn is de thuishaven en inspiratie van het Duitse merk Givn. Hun motto is ‘Fashion for a difference’: op sociaal vlak, ecologisch vlak en dichtbij huis geproduceerd. De collecties kenmerken zich door de Berlijnse levenshouding: minimalistisch, elegant en casual.  De kledingstukken worden gemaakt van het lichte en koele TENCEL®, zowel biologisch als gerecycled katoen, en linnen (een stof die geen pesticiden of kunstmest vereist). 

 

 

Givn maakt zich sterk voor eerlijke werkomstandigheden. De productie vindt plaats in Europa (Litouwen en Polen) om de bezorgroutes en de communicatielijnen met partners kort te houden. De werknemers van de ateliers in Litouwen en Polen werken onder veilige arbeidsvoorwaarden, krijgen eerlijk loon, vakantierechten en doorbetaling bij ziekte.