Cacaobonen uitladen met de Chocolatemakers – verplaatst naar 20 mei!!
20013
post-template-default,single,single-post,postid-20013,single-format-standard,bridge-core-3.1.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Cacaobonen uitladen met de Chocolatemakers – verplaatst naar 20 mei!!

Cacaobonen uitladen met de Chocolatemakers – verplaatst naar 20 mei!!

UITLADEN TRES HOMBRES WEEK LATER DAN GEPLAND. AANKOMST OP 20 MEI!
Soms zit het mee en soms zit het tegen. Wind tegen. Gister kregen we het bericht dat het zeilvrachtschip de Tres Hombres door ongunstige wind helaas een week later dan gepland aankomt, namelijk op zaterdag 20 mei! De boot vaart nu nog langs de kust van Frankrijk, via deze link kun je zien waar de boot vaart: 
http://fairtransport.eu/ships/tres-hombres/

Helaas zijn wij zelf niet in de gelegenheid om er de 20e bij te zijn, maar iedereen is nog steeds van harte welkom om de Chocolatemakers te helpen. Aanmelden via hun eigen event -> https://www.facebook.com/events/202945663537692/

Over de Chocolatemakers
Nukuhiva verkoopt al een aantal jaren de heerlijke repen van de Chocolatemakers in het Amsterdamse filiaal. Meet de Chocolatemakers: Rodney en Enver, twee Amsterdammers met een grote passie voor chocolade. Zij werken samen met boeren in Congo, de Dominicaanse Republiek en Peru, waarvan de cacao direct wordt ingekocht voor een eerlijke prijs. Het oogsten van rijpe cacaovruchten, het fermenteren en drogen van de bonen wordt met veel aandacht gedaan om de juiste kwaliteit te behalen. Voor Chocolatemakers is duurzame productie ook erg belangrijk. Zo werken ze alleen met biologische cacao, suiker en melkpoeder. Daarbij helpen ze ook met natuurbehoud, zoals het beschermen van de berggorilla’s, het vastleggen van CO2 en gebruik van transport met een zeilschip. Chocolate Makers gaat ook duurzaam om met verpakkingsmaterialen. Zo zijn de aluminium-vrije wikkels bijvoorbeeld bedrukt met bio-inkt.

Details aankomst Tres Hombres
Datum: Zaterdag 20 mei 2017
Locatie: Hotel de Goudfazant, Amsterdam
Start: 14- +/- 18 uur (inclusief uitleg over de overtocht & kijkje in de fabriek)
Aanmelden via FB event van de ChocolateMakers

 

1 Reactie
  • Mariska van Luin
    Geplaatst op 16:07h, 09 mei

    Ik kom uit Rotterdam en heb geen vervoer. Hebben jullie wat aan mij als ik kom helpen sjouwen?