Word jij onze nieuwe collega? Vacature Store-Manager in Utrecht
19564
post-template-default,single,single-post,postid-19564,single-format-standard,bridge-core-3.1.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Word jij onze nieuwe collega? Vacature Store-Manager in Utrecht

Word jij onze nieuwe collega? Vacature Store-Manager in Utrecht

Nukuhiva is de concept-store van Floortje Dessing in Amsterdam  en Utrecht. De winkel, die het fairtrade principe nastreeft, verkoopt jonge en exclusieve merken zoals: Kuyichi, Alchemist en Wunderwerk.

Voor de winkel in Utrecht (Zadelstraat) zijn wij per 1 februari op zoek naar een:

Ervaren Store-Manager (m/v)

Jij bent: Een verkooptalent en hebt eerder gewerkt als Store Manager in een kledingwinkel. Het gaat om een zelfstandige functie waarbij je de vrijheid krijgt tot het runnen van een eigen winkel. Daarom is het belangrijk dat je precies weet hoe je een verkoopteam aanstuurt en omzetdoelstellingen kan behalen. Daarnaast ben je nauwkeurig, daadkrachtig, klant- en servicegericht en enthousiast over het concept. Je bent woonachtig in Utrecht en fulltime beschikbaar.

Wij zijn: Een team van enthousiaste mensen met een flexibele instelling. We werken in een informele sfeer in een omgeving van mooie en eerlijke producten. Natuurlijk bieden we goede arbeidsvoorwaarden.

Ben je geïnteresseerd en herken je jezelf in bovenstaand profiel? Stuur dan een mail met cv en motivatie t.a.v. Suzanne van Wees naar suzanne@nukuhiva.nl. Ook voor vragen over de functie kun je bij haar terecht.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.