When it’s good to be picky: 6 favourites in pink!
20042
post-template-default,single,single-post,postid-20042,single-format-standard,bridge-core-3.1.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

When it’s good to be picky: 6 favourites in pink!

When it’s good to be picky: 6 favourites in pink!

Kieskeurig zijn is soms heel goed, zeker bij het uitkiezen van nieuwe lievelingsdingen. Hierbij een hele mooie match in kleur en stijl samen met Square1Magazine. 6 nieuwe lievelingsdingen in roze (en andere kleuren :)! <3 Be picky!

1. Armband – A Beautiful Story // Superwrap Lucht

De Superwrap Lucht armband is een armband die je vijf keer om kan wikkelen. Het bestaat uit verschillende patronen en is gemaakt met sandelhout, glaskralen, ronde Rozenkwarts, Blauwe Agaat en sandelhout kralen, Rozenkwarts edelsteen stukjes en een grote Blauwe Agaat edelsteen kraal. De Blauwe Agaat edelsteen symboliseert steun, communicatie en positiviteit en de Rozenkwarts edelsteen symboliseert liefde, harmonie en innerlijke balans.

2. Dress- Yunit // Alex Dress Pale Blush

Yunit is een Amsterdams t-shirt merk dat staat voor het creëren van eenheid. Yunit gelooft in de schoonheid van hetzelfde zijn en daarom is ieder t-shirt model passend voor elk persoon. De shirts voelen heerlijk zacht aan en hebben een mooie, originele pasvorm door de gedraaide zijnaden en diagonale stofrichting. De collectie wordt op kleine schaal eerlijk gemaakt en er wordt veel gewerkt met biologisch katoen.
Alex is een baggy t-shirt dress, geïnspireerd op de american football shirts. De diepe v-neck, seam op de rug en kleine split aan de onderzijde geven deze basic jurk een comfortable fit zonder saai te zijn.

3. Sokken – Qnoop // Relief Grid Coral

Qnoop is hét sustainable en stijlvolle sokkenmerk uit Amsterdam dat het alom bekende probleem van de vermiste sok oplost – met een knoop en een lusje! Qnoop staat voor duurzaamheid, top-kwaliteit en design. Het doel van Qnoop is om de regels van ‘the sock wear game’ te veranderen. De sokken zijn gemaakt van biologisch katoen, de knoop is biologisch afbreekbaar en de verpakking gemaakt van gerecycled materiaal. Daarnaast worden de sokken op fair wijze in Portugal gemaakt.

4. Short & Top – Alchemist // Shorts Hammam Stripe – Top

Alchemist maakt mode voor vrouwen die zich stoer, maar vrouwelijk willen kleden. De missie van dit Nederlandse modelabel is om high fashion te combineren met een ethical lifestyle. Daarbij staat de kwaliteit voorop. Dat betekent ook dat Alchemist kiest voor een productiewijze die niet schadelijk is voor het milieu en voor de mensen die de kleding maken. Zo is Alchemist lid van de Fair Wear Foundation en werkt het met zoveel mogelijk duurzame materialen zoals biologisch katoen, tencell en linnen.

5. Boek – Marieke Eyskoot // Dit is een Goede Gids

Voor iedereen die graag wat duurzamer zou willen leven, maar niet weet hoe of er niet te veel tijd, geld en moeite in wil steken is er dit mooie boek: ‘Dit is een Goede Gids’. Auteur Marieke Eyskoot,sustainable fashion en lifestyle-expert, heeft van het stijlvol verspreiden van duurzaam leven haar persoonlijke missie gemaakt. Dit moderne handboek staat vol praktische tips op het gebied van kleding, verzorging, eten, wonen, werken en vrije tijd – voor iedereen die op een positieve manier van de wereld wil genieten. Het laat zien dat mooi en verantwoord samen kunnen gaan. En dat het gaat om goed, niet om perfect.

6. Jeans – Nudie Jeans // Skinny Lin Grey Beam

Nieuw bij Nukuhiva: Nudie Jeans. Dit Zweedse merk maakt sinds 1999 prachtige denim broeken van hoge kwaliteit op een eerlijke wijze. Nudie maakt niet alleen mooie items, ze zijn ook heel transparant over hoe en waar hun kleding geproduceerd wordt. De arbeiders die werken voor Nudie krijgen eerlijk betaald en het bedrijf gebruikt 100% organic katoen voor al hun broeken.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.