Friday’s Favorite: Walldog
19119
post-template-default,single,single-post,postid-19119,single-format-standard,bridge-core-3.1.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Friday’s Favorite: Walldog

Friday’s Favorite: Walldog

Nieuw bij Nukuhiva het Belgische kledingmerk Walldog. Een theekraam in Bombay, een oude fietsenwinkel in Rome of een Italiaanse barbier in New York. Stuk voor stuk kleine, lokale winkels die met hun typische logo’s en reclamepanelen karakter, authenticiteit en toewijding uitstralen. ‘Couleur locale’ die voor het Belgische Walldog de inspiratie vormde voor een nieuwe kledinglijn.

Het vernieuwende Belgische label gaat wereldwijd op zoek gaat naar het verhaal van authentieke winkels en straten. De logo’s, reclamepanelen of grappige opschriften van de ‘street shops’ print Walldog op een collectie van T-shirts, tops, tanks en sweatshirts voor zowel mannen en vrouwen. Echte logo’s dus van echte winkels. Want wat écht is, heeft een verhaal. De verhalen bij de prints zijn ook vastgelegd op film. Zo kun je hier het filmpje bij het t-shirt met eggs bekijken en hier het filmpje bij de trui met de vis.

De collectie wordt geproduceerd in een klein textielatelier in Portugal en Walldog brengt een deel van de winst terug naar een sociaal doel in de regio waar het verhaal vandaan komt. Walldog werkt hiervoor samen met SOS Kinderdorpen en andere lokale ngo’s.

BewarenBewaren

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.