Vacature Zaterdagtalent
23499
post-template-default,single,single-post,postid-23499,single-format-standard,bridge-core-3.1.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Vacature Zaterdagtalent

Vacature Zaterdagtalent

 

VACATURE ZATERDAGTALENT

 

Fair fashion & sustainable products: dat is waar Nukuhiva voor staat. Nukuhiva kiest bewust voor modelabels die produceren met respect voor mens en milieu. Je vindt bij ons uitsluitend merken die fairtrade produceren. Voor deze merken is duurzaamheid vaak ook een belangrijke richtlijn. Het grootste deel van onze kleding wordt gemaakt van biologisch katoen, lyocell, hennep en andere natuurlijke materialen.

Voor onze winkel aan de Zadelstraat zijn wij per direct op zoek naar een:

Verkoopmedewerker
voor de zaterdag


Jij bent:

Een verkooptalent, een klant- en servicegericht type en enthousiast over ons duurzame concept. Verder ben je flexibel, commercieel ingesteld en werk je graag in teamverband. Graag woonachtig in Utrecht en het is een pré wanneer je ervaring hebt als verkoper.

Wij zijn:

Een team van enthousiaste mensen met een hart voor duurzaamheid. We werken in een informele sfeer in een omgeving van mooie en eerlijke producten. Wij vertellen onze klanten graag de verhalen achter onze duurzame producten. Hierdoor blijf je, naast het geven van stylingadvies, steeds meer leren over duurzaamheid en de kledingindustrie.

Solliciteren:

Ben je geïnteresseerd en herken je jezelf in bovenstaand profiel? Stuur dan een mail met motivatie en CV t.a.v. Vacature naar nyna@nukuhiva.nl  Ook voor verdere vragen over werken bij Nukuhiva kun je bij haar terecht.

Over Nukuhiva:

Tijdens de reizen die Floortje Dessing maakt, komt ze op de mooiste plekken ter wereld. Tegelijkertijd wordt ze regelmatig geconfronteerd met armoede en onrecht. Floortje noemt zichzelf een praktische idealist en is van mening dat het geen zin heeft om een eindeloze stroom geld de wereld in te sturen, vaak zonder te weten waar het precies terechtkomt. Het principe van fair trade heeft wel zin: mensen een eerlijke prijs voor hun producten en arbeid betalen, zodat ze zelf in hun levensonderhoud kunnen voorzien. Sinds 2003 is Floortje ambassadeur voor Max Havelaar, een organisatie die zich inzet voor eerlijke handel. Lees hier verder

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.