-gesloten- Vacature Store Manager
22677
post-template-default,single,single-post,postid-22677,single-format-standard,bridge-core-3.1.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

-gesloten- Vacature Store Manager

-gesloten- Vacature Store Manager

UPDATE: VACATURE IS GESLOTEN

Nukuhiva is de concept store van Floortje Dessing aan de Zadelstraat 36 in Utrecht. Wij streven het fairtrade principe na en verkopen duurzame, jonge, exclusieve merken zoals Kuyichi, Alchemist, Thinking Mu en People Tree. Wij zijn per direct op zoek naar een store manager.

Wie zoeken wij?

Het gaat om een zelfstandige functie waarbij je als manager eindverantwoordelijk bent voor de resultaten en doelstellingen van de winkel en waarbij je alle vrijheid krijgt om deze uit te voeren. Met jouw hands-on mentaliteit zorg jij dat de winkel er altijd inspirerend uitziet en dat achter de schermen alle processen efficiënt verlopen.

Wat vragen wij?

Je hebt een passie voor duurzaamheid en wilt onze waarden uitdragen. Je hebt werkervaring in een soortgelijke functie als leidinggevende, bij voorkeur in de detailhandel/retail. Het gaat om een zelfstandige functie waarbij het van belang is dat je precies weet hoe je een verkoopteam aanstuurt, samen met hen het beste uit de winkel weet te halen en de omzetdoelstellingen kan behalen.  Daarnaast ben je nauwkeurig, daadkrachtig, klant- en servicegericht en enthousiast over ons fairtrade en sustainable concept.

Je bent woonachtig in Utrecht en fulltime (minimaal 32 uur) beschikbaar.

Wie zijn wij en wat bieden wij?

Nukuhiva biedt jou een goed salaris met leuke aanvullende arbeidsvoorwaarden (o.a. cadeauregelingen en personeelskorting). We werken in een omgeving van mooie en eerlijke producten, in een informele sfeer, met een leuk team waarbij er ruimte is om jezelf te ontwikkelen.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd en herken je jezelf in bovenstaand profiel? Stuur dan een mail met CV en motivatie t.a.v. Guido naar guido@nukuhiva.nl. Ook voor vragen over de functie kun je bij hem terecht.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.