Vacature assistent storemanager Utrecht
19629
post-template-default,single,single-post,postid-19629,single-format-standard,bridge-core-3.1.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Vacature assistent storemanager Utrecht

Vacature assistent storemanager Utrecht

Nukuhiva is de concept-store van Floortje Dessing. De store, die het fair-trade principe nastreeft, verkoopt jonge en exclusieve merken zoals: Alchemist, Miss Green, Komodo en Kuyichi.

Voor de winkel in Utrecht (Zadelstraat 36) zijn wij per direct op zoek naar een:

Assistent Store Manager (m/v) voor 20-28 uur per week.

Jij bent:
Een verkooptalent en hebt eerder gewerkt als verkoper of assistent store manager in een kledingwinkel. Daarnaast ben je een klant- en servicegericht type en enthousiast over ons concept. Je bent flexibel, commercieel ingesteld, werkt graag in teamverband en bent woonachtig in Utrecht.

Wij zijn:
Een team van enthousiaste mensen met een flexibele instelling. We werken in een informele sfeer in een omgeving van mooi en eerlijke producten. Natuurlijk bieden we goede arbeidsvoorwaarden.

Ben je geïnteresseerd en herken je jezelf in bovenstaand profiel? Loop even binnen in een van onze winkels of stuur een mail t.a.v. Suzanne van Wees naar suzanne@nukuhiva.nl Ook voor vragen over de functie kun je bij haar terecht.

Over Nukuhiva
Fair fashion & Sustainable products: dat is waar Nukuhiva voor staat. Nukuhiva kiest bewust voor modelabels die produceren met respect voor mens en natuur. Je vindt bij ons uitsluitend merken die fairtrade produceren. Voor deze merken is duurzaamheid vaak ook een belangrijke richtlijn. Het grootste deel van onze kleding wordt gemaakt van biologisch katoen, lyocell, hennep en andere natuurlijke materialen.

Tijdens de reizen die Floortje maakt, komt ze op de mooiste plekken ter wereld. Tegelijkertijd wordt ze regelmatig geconfronteerd met armoede en onrecht. Floortje noemt zichzelf een praktische idealist en is van mening dat het geen zin heeft om een eindeloze stroom geld de wereld in te sturen, vaak zonder te weten waar het precies terechtkomt. Het principe van fair trade heeft wel zin: mensen een eerlijke prijs voor hun producten en arbeid betalen, zodat ze zelf in hun levensonderhoud kunnen voorzien. Sinds 2003 is Floortje ambassadeur voor Max Havelaar, een organisatie die zich inzet voor eerlijke handel. Lees hier verder.

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.