SoulStores x Nukuhiva – Guided Sustainable Shoppingtour – 4 Maart
21067
post-template-default,single,single-post,postid-21067,single-format-standard,bridge-core-3.1.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

SoulStores x Nukuhiva – Guided Sustainable Shoppingtour – 4 Maart

SoulStores x Nukuhiva – Guided Sustainable Shoppingtour – 4 Maart

Op zondag 4 maart organiseert Nukuhiva in samenwerking met SoulStores’ oprichter Talita Kalloe de derde editie van de Guided Sustainable Shoppingtour. Tijdens deze Shoppingtour bezoeken we vijf bijzondere winkels in de Amsterdamse Haarlemmerbuurt. Bij iedere winkel laat Talita je kennis maken met mooie duurzame merken en het verhaal erachter.


Soul Stores: “Nukuhiva is één van de eerste duurzame modewinkels in Nederland. Al elf jaar verkoopt de winkel van Floortje Dessing duurzame mode- en lifestyle merken. Met de altijd betrokken Nuku-dames en hun rotsvaste missie om duurzame mode op de kaart te zetten, is dit voor ons een echte Soulstore. We namen Nukuhiva ook al mee in onze shoppingtours door Utrecht. We zijn dan ook trots dat ze ons vroegen om in samenwerking met hen een shoppingtour te organiseren in de Amsterdamse Haarlemmerbuurt. Hier zit ook hun tweede winkel gevestigd.”

Alvast een voorproefje: ontdek deze bijzondere winkels in de Haarlemmerbuurt

Ga je met ons mee mee?

Wil jij op zondag 4 maart deelnemen aan de Guided Sustainable Shoppingtour in de Haarlemmerbuurt in Amsterdam? Meld je dan nu via deze link aan voor de tour. We zullen twee tours houden met per tour plek voor max. vijf personen. De eerste tour is vol. Je kan nog kaarten boeken voor de tour van half vier.

  • 12:30 tot en met 14:30 (VOL!)
  • 15:30 tot en met 17:30 ( nog een aantal kaarten beschikbaar)

Meer informatie over de startlocatie krijg je te horen wanneer je je inschrijft.

In oktober 2017 organiseerde Soul Stores tours door Utrecht. Ontdek de Voorstraat/Schoutenstraat en Zadelstraat/Twijnstraat.

Een symbolische bijdrage

Voor het organiseren van het event vragen we een symbolische bijdrage. Schenk wat voor jou goed voelt en wat je het waard vindt om 2,5 uur lang een aantal mooie duurzame winkels in de Haarlemmerbuurt te ontdekken onder begeleiding van Soulstores’ Talita Kalloe. Je krijgt aan het einde van de tour een goodiebag cadaeu met moois uit de winkels die we gaan bezoeken. We kunnen niet wachten om jullie te ontmoeten en samen op pad te gaan langs de mooiste Soulstores uit de Haarlemmerbuurt in Amsterdam.

Hoe kan ik de organisator bereiken als ik vragen heb?

Stuur een mailtje naar Talita Kalloe via hallo@soulstores.com

Meld je hier aan voor de tour. De kaartverkoop gaat hard. We hebben nog plek in de tweede tour!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.