Show & Tell met Hester
21038
post-template-default,single,single-post,postid-21038,single-format-standard,bridge-core-3.1.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Show & Tell met Hester

Show & Tell met Hester

Een kersverse Show & Tell, dit keer met collega Hester. Hester werkte als shopmanager bij de winkel in Utrecht.
Toen ze aan een nieuwe uitdaging begon als docent Beeldende Vorming, bleef ze als oproepkracht betrokken.
Ze is verknocht is aan eerlijke mode en Nukuhiva.
We vroegen haar naar haar ’treasures’, favoriete kledingstukken en favoriete adresjes.

“Ik houd van de aarde en zie het als mijn plicht om zo eerlijk mogelijke keuzes te maken voor mens, dier en aarde.”

Wat is je favoriete spot om te winkelen?
“Ik kom graag in tweedehands winkels. De Noppes in Houten bezoek ik vaak vanwege de leuke en grote kledingcollectie.
Ik doe bijna nooit online aankopen omdat ik graag zeker weet dat items mij passen en ik terugsturen en zo te veel gedoe vind. Ik houd enorm veel van mijn Alchemist vest van twee en een half jaar oud. Hij blijft zooo mooi en ik kan er zo lekker in wegkruipen.”

What do you treasure?

“Een van mijn meest dierbare accesoires is mijn Silk armband. Deze kocht ik als kadootje voor mijzelf toen ik nog shopmanager was bij Nukuhiva. Ik had veel gewerkt en gunde mijzelf deze prachtige armband.
24_Hester
25_Hester

Hoe omschrijf je je kledingstijl?

“Mijn kledingstyle is een mix van classic-bohemian-casual. Ik draag mijn kleren zoals ik mij voel. Soms heel zakelijk met kokerrok en sjieke blouse, soms bohemian met verschillende prints en op mijn werk ook vaak casual. Op de foto draag ik een tencel top van L’ Herbe Rouge. 

Eva, een van mijn collega’s bij Nukuhiva is een grote inspiratie voor mijn style geweest. Ze was de eerste verkoopster die mij overhaalde buiten mijn comfortzone te passen.. en te kopen. Geweldig!”

27_Hester

Wat is het laatste item dat je hebt gemaakt of hebt laten maken?
“Ik heb pas voor het eerst zelf een Lil van Kuyichi gerepareerd. Heel leuk om haar dan weer verder te dragen. Ik had het een beetje afgekeken bij de coupeur en daarom zin om het zelf eens te proberen.”

Wat is het laatste item dat je hebt gekregen of hebt weggegeven?
“Bij een kledingruil georganiseerd door Christine heb ik een superleuke G-star trui meegekregen voor mijn man. Hij draagt deze zo ongeveer iedere dag. Ik zelf heb een prachtig embroided hemdje gekregen die al een heel leven heeft gehad bij haar vorige eigenaresse toen zij 5 maanden door Australië reisde. Mooi om de geschiedenis van je geadopteerde kledingstuk ook te horen tijdens zo’n kledingruil!”

Dit artikel is een samenwerking van Nukuhiva en Anjolieke Dertien van Square1magazine. De prachtige foto’s zijn gemaakt door Chantal Ehrhardt.
Nukuhiva werkt samen met Square1Magazine aan inspiratie voor een duurzame kledingkast. We zijn benieuwd naar jouw preloved-treasures en wijden hier graag een volgende blogpost aan. Meedoen? Mail dan naar christine@nukuhiva.nl

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.