Programma Dutch Sustainable Fashion Week 2017 & Nukuhiva
20240
post-template-default,single,single-post,postid-20240,single-format-standard,bridge-core-3.1.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Programma Dutch Sustainable Fashion Week 2017 & Nukuhiva

Programma Dutch Sustainable Fashion Week 2017 & Nukuhiva

Vrijdag gaat de vierde editie van de Dutch Sustainable Fashion Week van start. Yes, hebben er zin in!

Vergeleken met 10 jaar geleden is de belangstelling voor duurzame mode enorm gegroeid. Steeds meer mensen willen een eerlijk verhaal achter de producten die ze kopen. Zeker sinds de ramp met de kledingfabriek in Bangladesh. Dit heeft voor veel mensen de ogen geopend, voornamelijk met betrekking op de arbeidsomstandigheden.

Tijdens de Dutch Sustainable Fashion Week geven we in heel Nederland inzicht in waar de kleding vandaan komt, hoe het gemaakt wordt, en waarom het zo belangrijk is dat we samen de kledingbranche moeten verduurzamen. Duurzaamheid is geen trend, maar de toekomst.

In het hele land vinden evenementen plaats. Hieronder het programma waar Nukuhiva aan heeft meegewerkt en naar toe gaat:

  • Donderdagavond as is de openingsshow ‘Talking Trash’ van de DSFW in Circl, Amsterdam. Hier is onder andere kleding te zien van Laura Meijering. Zij maakte een collectie van onder andere oude jeans die bij Nukuhiva is ingeleverd.
  • Mannen opgelet! Vanaf vrijdag delen we in de winkels een toffe paraplu uit van Knowledge Cotton Apparel. Hij is gemaakt van 100% gerecyclede petflessen en je krijgt hem kado bij je nieuwe duurzame winterjas (zolang de voorraad strekt).
  • Maandagavond 9 oktober is in Nukuhiva Utrecht de workshop ‘In My Fair Closet’ – aanmelden via duurzameweek.nl, start 18:30 uur.
  • Dinsdag 10 oktober is het dag van de duurzaamheid. Kom je langs in de winkel? Dan krijg je Jimini’s eetbare insecten kado om ‘het vlees van de toekomst’ uit te proberen.
  • Woensdag 11 oktober is de Sticky Sustainable Fashion pop-up in Sticky Fingers patisserie in Amsterdam. Wij zijn erbij en ook onze vrienden van O My Bag en Charlie & Mary.

Meer informatie over de DSFW vind je hier -> dsfw.nl

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.