PimNynkePrint - NUKUHIVA
22824
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-22824,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

PimNynkePrint

Kettingreacties

Categorie
Sieraden
Over dit project

De ‘Kettingreacties’ kettingen van PimNynkePrint worden met de hand gemaakt door Pim en Nynke, een stelletje creatieve makers uit Utrecht. De hangers printen ze met hun Prusa Mini+ 3D-printer, thuis in Utrecht. Als basismateriaal gebruiken ze plantaardig plastic (PLA) en voor de kettingen zelf kwalitatieve materialen.

 

De sieradenlijn heet ‘Kettingreacties’, omdat Pim en Nynke mensen met elkaar in gesprek willen laten gaan over hun idealen. Want, aldus het stel: “Met een open gesprek kan je elkaar aan het denken zetten, en zo een kettingreactie aan mooie dingen in gang zetten!”. De woorden die je bij Nukuhiva vindt zijn door het Nukuhiva team bedacht en zijn een exclusieve samenwerking met PimNynkePrint.

 

Alle kettingen in hun collectie worden op bestelling gemaakt, waardoor er geen extra opslag is of er grote oplages liggen te verstoffen. Het papier dat ze voor de verpakking gebruiken is gered of gerecycled. Ook leuk om te weten: Pim en Nynke houden zich in het dagelijks leven volop bezig met duurzaamheid en met hun 3D-printer maken ze nog veel meer moois. Bekijk hun Instagram of website om mee te kijken met hun 3D-print avonturen.