O My Bag
16161
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16161,bridge-core-3.1.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

O My Bag

Praktisch, stoer en sophisticated
Categorie
Tassen
Over dit project

Een tas van O My Bag is praktisch, stoer en sophisticated tegelijk. Of je hem nou meeneemt naar je werk of naar de stad, een tas van O My Bag kan altijd. De tassen worden ontworpen in Amsterdam en geproduceerd in India. O My Bag werkt samen met lokale bedrijven om de tassen te produceren, waardoor de economie daar wordt gestimuleerd. 

 

In 2015 heeft O My Bag de Sustainable Leather Award gewonnen voor hun voortdurende verbeteringen op het gebied van duurzaam en eerlijk leer. O My Bag gebruikt ecologisch gelooid leer voor haar ontwerpen. Dat betekent dat er geen schadelijke chemicaliën zijn gebruikt bij het looien. De arbeiders in de looierij werken bovendien onder goede omstandigheden. Daarnaast is O My Bag pionier op het gebied van de ontwikkelingen van vegan leer. Zoals portemonnees en tassen van appelleer, gemaakt van geperste appelschillen.