Chocolatemakers - NUKUHIVA
23228
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-23228,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Chocolatemakers

vol smaak & vol verhalen
Categorie
Food
Over dit project

Pure biologische ingrediƫnten, goed betaalde boeren die de tijd kunnen nemen voor het oogsten, drogen en fermenteren, je proeft het allemaal!

 

Tien jaar geleden zijn de Chocolatemakers begonnen met het maken van biologische en Fairtrade kwaliteitschocola. Hun ‘single origin’ bonen kopen ze rechtstreeks in bij de cacoaboeren uit Peru, Colombia, Congo en de Dominicaanse Republiek. Elke oorsprong heeft zijn eigen unieke verhaal. Vanuit de Dominicaanse Republiek brengt het zeilschip de Tres Hombres puur op windkracht elk jaar de cacoabonen naar de fabriek in Amsterdam. Hier produceren ze de chocola op zonne-energie en emissie-vrij en werken ze toe naar 100% zero waste. Hun missie: een perfecte smaak dankzij een duurzame cacoaketen.