Ontdek Rhumaa en de nieuwe damescollectie met heel veel kleur
21091
post-template-default,single,single-post,postid-21091,single-format-standard,bridge-core-3.1.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Ontdek Rhumaa en de nieuwe damescollectie met heel veel kleur

Ontdek Rhumaa en de nieuwe damescollectie met heel veel kleur

Kleur kleur kleur!
De winkels hangen vol met nieuwe prints, heldere tinten en zachte stoffen van onze favoriete duurzame merken.
Maak kennis met nieuwkomer Rhumaa en bekijk de springvibes van Komodo, Armedangels & Alchemist.

Nieuw bij Nukuhiva: Rhumaa

Dit jonge Nederlandse fair fashion merk werkt samen met jonge kunstenaars uit Zuid-Afrika. Zo ontwikkelen ze samen mooie prints en creatieve design, gedrukt op duurzame en mooie kwalitatieve stoffen.

Ook gaat 5% van de verkoop van elk verkocht product naar de Rhumaa Foundation. Hiermee steunt Rhumaa de talenten van de toekomst met opleiding en begeleiding via stichting ‘Learn to Earn’ in Zuid Afrika.

Nieuwe items van Komodo

 

Heldere kleuren en fijne knitwear van het karakteristieke Komodo. Een duurzame pionier; Joe Komodo startte ruim 30 jaar geleden met Komodo. Met een eigenzinnige, kleurrijke stijl, maar nooit de duurzaamheid en goede arbeidsomstandigheden uit het oog verliezend.

Nieuw binnen van Alchemist fashion

alchemist-summer_A81-CT0120_A54_front

Tencel Top
Fairly made in Portugal

alchemist-summer_A81-CP0126_P56_front

Olive printpants
Fairly made in Portugal

Tencel dress
Fairly made in Portugal

En ook volop nieuwe Armedangels damescollectie binnen.
Een kleine greep uit de collectie:

Upcoming event

Maak kennis met unieke duurzame winkels in de Haarlemmerbuurt, tijdens de Guided Sustainable Shopping-tour van Soulstores en Nukuhiva op zondag 4 maart in Amsterdam.

Tijdens de tour vertelt Soulstores’ Talita het verhaal achter een selectie van vijf duurzame winkels en achter een aantal unieke merken die ze verkopen. Ga je mee? Je krijgt een goodiebag mee met moois van de winkels die we bezoeken. Tickets op basis van give-what-you-want. Klik hier voor meer info & tickets.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.