Nu in Amsterdam & Utrecht in de winkel: de Stadsplank gesigneerd door Floortje
16930
post-template-default,single,single-post,postid-16930,single-format-standard,bridge-core-3.1.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Nu in Amsterdam & Utrecht in de winkel: de Stadsplank gesigneerd door Floortje

Nu in Amsterdam & Utrecht in de winkel: de Stadsplank gesigneerd door Floortje

De Stadsplank is een snijplank, broodplank of tapasplank, gemaakt van een gerooide Amsterdamse boom. In elke Stadsplank is de exacte herkomst en soortnaam gegraveerd als herinnering aan de boom die deze snijplank ooit was. Een unieke plank dus! En nu extra bijzonder, met een gegraveerde handtekening van Floortje op de achterkant.

Hoe origineel dat je straks een blokje kaas of bruschetta’s op tafel kunt zetten op een plank die als boom in het Vondelpark heeft gestaan! Op de snijplank staan zelfs de jaren waarin de boom heeft geleefd. Naast de precieze locatie zie je dus ook hoe oud de boom is geworden. Het is natuurlijk zonde dat er bijvoorbeeld iepen en suikeresdoorns omwaaien of ziek worden. Maar waar deze normaal gesproken terugkeren als houtsnippers op een bospad of als rook uit de kachel krijgen deze bomen nu een nieuw leven in jouw keuken!

Floortje: “Mooi dat deze bomen een tweede leven krijgen. We vinden daarom dat de snijplanken heel goed passen bij de andere duurzame merken van Nukuhiva!”

De gesigneerde planken zijn te koop bij Nukuhiva in Amsterdam en in Utrecht.

De plank die Floor vasthoudt is gemaakt van een suikeresdoorn die van 1956 tot 2014 in het Amstelpark heeft gestaan.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.