Nieuwe collectie Alchemist – ze voelt als lente
19606
post-template-default,single,single-post,postid-19606,single-format-standard,bridge-core-3.1.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Nieuwe collectie Alchemist – ze voelt als lente

Nieuwe collectie Alchemist – ze voelt als lente

Alchemist maakt high-end fashion, mooie kleding die goed gemaakt is van duurzame stoffen.  De nieuwe collectie bestaat uit een mix van bio-katoen, recyclede materialen, zachte Tencel en een zijde-zachte viscose.

Caroline Mewe is de oprichtster en ontwerpster van Alchemist. Op Terschelling, waar zij opgroeide, is de natuur nooit ver weg en leven de mensen met oog voor hun omgeving. Het licht van het eiland, de kleuren, de luchten en het evenwicht tussen mens en milieu: ze heeft het allemaal meegenomen in haar manier van werken. Caroline werkt in Amsterdam en combineert de invloeden uit haar jeugd met de inspiratie die ze krijgt van de stad. Haar ontwerpen dragen licht, stralen bijna iets breekbaars uit en zijn tegelijkertijd stoer en chic.

Alchemist heeft het Internationaal Convenant Duurzame Kleding en Textiel van de SER ondertekend en is lid van de Fair Wear Foundation. Het Internationaal Convenant Duurzame Kleding en Textiel is een krachtig convenant waar wettelijk bindende afspraken in staan tussen bedrijven, overheden, vakbonden en belangenorganisaties.

BewarenBewaren

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.