Green Friday 26 november
23112
post-template-default,single,single-post,postid-23112,single-format-standard,bridge-core-3.1.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Green Friday 26 november

Green Friday 26 november

GREEN FRIDAY 2021

Wij gaan ook dit jaar op Black Friday op Groen! Dat betekent dat wij op vrijdag 26 november geen kortingsacties aanbieden, maar 20% van onze dagopbrengst zullen doneren aan TreesforAll om bomen te planten.

Zoals jullie misschien wel weten doen wij bij Nukuhiva niet aan sale, en dus ook niet aan Black Friday. Wij geloven namelijk dat de prijzen die onze producten hebben de eerlijke prijzen zijn. Daarom gaan wij op vrijdag 26 november samen met TreesforAll en vele anderen op Groen. Géén Black Friday kortingsacties die ervoor zorgen dat we met z’n allen in korte tijd nog veel meer consumeren.

ONZE ACTIE

Op Green Friday geven wij als duurzame winkel (nog meer) terug aan de aarde: we zullen 20% van onze dagomzet doneren aan Trees for All ten behoeve van het planten van bomen via duurzame bosprojecten in Nederland en Vietnam.

Inmiddels doen al ruim 150 merken en bedrijven mee aan Green Friday. Het doel? Met z’n allen 50.000 bomen planten en overconsumptie op Black Friday verminderen.

Kom je op vrijdag 26 november bij ons langs? Dan draag je die dag met je duurzame aankoop net iets meer bij aan een groene en gezonde aarde. Graag tot dan!

Meer weten? Bekijk greenfriday.nl

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.