Nuku-Jeans
19489
post-template-default,single,single-post,postid-19489,single-format-standard,bridge-core-3.1.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Nuku-Jeans

Nuku-Jeans

Nuku-Jeans 

Er zijn nieuwe jeans binnen in onze winkels.. En niet zomaar jeans, maar ons eigen merk: NUKU-Jeans. We zijn helemaal trots op deze super duurzame jeans! Het is een slim fit 5-pocket jeans voor de dames in de wassingen rinse en used. De jeans zijn door ons zelf ontwerpen en zijn alleen verkrijgbaar bij onze winkels in Amsterdam en Utrecht.

We hebben geprobeerd een zo duurzaam mogelijke broek te maken. De broeken worden gefabriceerd bij een gerenomeerd Italiaans familiebedrijf. Deze broeken zijn gemaakt van GOTS gecertificeerde Turkse stoffen bestaande uit 98% organische katoen en 2 % lycra. Wij hebben voor GOTS gekozen om dat dit, ons inziens, het meest transparant is. GOTS staat voor Global Organic Textile Standard en is een internationaal keurmerk dat onafhankelijk gecontroleerd wordt. De focus ligt op biologische landbouw, milieuvriendelijke en sociaal verantwoorde textiel verwerking.

Ook bevat de jeans geen leer, maar de patch op de achterkant is gemaakt van jacron (sterk en wasbaar papier). Zelfs de details van de broek kloppen, want de knopen zijn nikkelvrij en het papieren label aan de broek is gemaakt van olifantenpoep….

Loes draagt een Nuku-spijkerbroek in de wassing used gecombineerd met een top van Armedangels, een jas van Langerchen, schoenen van Toms en een ring van Taj.

Kom je langs in onze winkels om de nieuwe broeken te bewonderen?

Fijn weekend!

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

2 Reactie's
 • Michiel
  Geplaatst op 13:48h, 21 oktober

  OOk voor heren?

  • christine
   Geplaatst op 15:21h, 24 oktober

   Helaas nog niet voor heren! Wel komen deze week nieuwe Kuyichi jeans binnen, voor zowel heren als dames. Fijne dag! Groet, Christine | Nukuhiva