Autumn proof met items uit de nieuwe collectie
19126
post-template-default,single,single-post,postid-19126,single-format-standard,bridge-core-3.1.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Autumn proof met items uit de nieuwe collectie

Autumn proof met items uit de nieuwe collectie

Friday’s Favorite : Autumn Proof!

Collega Karen is helemaal Autumn proof in haar prachtige blouse van Miss Green. De chino die Karin aan heeft is van Wunderwerk en de schoenen zijn van Toms.

Fijne vrijdag!

Ps. Kennis maken met Miss Green?
Miss Green is opgericht in 2008 door Maaike Groen. Duurzaam en fair ondernemen was voor haar vanzelfsprekend, maar in die tijd nog redelijk uniek. Inmiddels heeft ze Miss Green uit laten groeien tot een volwaardig fashionlabel met een uitgebreide collectie. Miss Green is eigenwijs. Want ze weet dat het wél kan: mooie en duurzame kleding maken die ook fashionable is. Ze blijft dan ook hopen dat grote modeknallers dat ook nog eens gaan inzien. Ze maakt twee collecties per jaar en blijven zoeken naar nieuwe, duurzame mogelijkheden. Bij Nukuhiva hebben we Miss Green voor het derde seizoen in onze winkels hangen en daar zijn we dolblij mee. Keep up the good work Miss Green!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.