Fair Shopping Day – 25 september 2021
22962
post-template-default,single,single-post,postid-22962,single-format-standard,bridge-core-3.1.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Fair Shopping Day – 25 september 2021

Fair Shopping Day – 25 september 2021

THE FAIR SHOPPING DAY

Duurzaam shopping event

Aanstaande zaterdag 25 september doet Nukuhiva mee aan de eerste editie van The Fair Shopping Day. Tijdens dit duurzame shopping event (de tegenhanger van de Glamour Day) kun je voor één dag bij 25 duurzame shops winkelen met 20% korting, om de stap richting een duurzame lifestyle net iets makkelijker te maken.

Op vertoon van de website van The Fair Shopping Day krijg je ook bij ons 20% korting op je aankoop. Bekijk thefairshoppingday.nl voor alle deelnemende (web)shops.

Extra: Dit is een goed gidsje cadeau

Als kers op de taart krijg je tijdens Fair Shopping Day ook een exemplaar van Dit is een goed gidsje cadeau bij je aankoop! Dit boek schreef Marieke Eyskoot  speciaal voor kinderen vanaf 9 jaar en bevat ideeën voor vrolijke activiteiten, verrassende weetjes en handige oplossingen: ook leuk voor op school! In deze jeugdeditie van haar bestseller over duurzaam leven (Dit is een goede gids) staat alles wat je nodig hebt om bij te dragen aan een betere wereld.

Zolang de voorraad strekt

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.