Elize Been x Nukuhiva
22111
post-template-default,single,single-post,postid-22111,single-format-standard,bridge-core-3.1.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Elize Been x Nukuhiva

Elize Been x Nukuhiva

ELIZE BEEN X NUKUHIVA

Een tijdje geleden werden we door het Utrechtse model Elize Been benaderd voor een fotoshoot. Samen met haar team Roos Oosterbroek (fotografie) en Patricia van Heumen (visagie) zette ze onze collectie prachtig in de spotlight! Zie hier het resultaat.

Elize in linnen blouse van Ecoalf: ‘Because there is no Planet B’.

Biologisch katoenen jas met zwaluwprint van Alchemist en ongewassen mom jeans van Kuyichi

Kuyichi noemt de Nora Undyed haar meest duurzame wassing ooit, simpelweg omdat deze niet gewassen en gebleekt is. Doordat de jeans de originele kleur van katoen draagt wordt er veel water en energie bespaard. Deze hoge jeans is een favoriet van het Nukuhiva team en is naast deze naturel kleur verkrijgbaar in lichtblauw, zwart, donkerblauw, corduroy zwart en corduroy groen.

Een jumpsuit is altijd goed, en strepen ook. Deze van People Tree is geweven in donkerblauw met okergeel. Dezelfde stof is ook bij ons verkrijgbaar als flared pantalon.

Deze tuniek van Alchemist draag je zoals Elize als jurk, maar ook open als vest met een jeans eronder. Met teckel Belle erbij als accessoire 🙂

Wij hebben veel fijne basics in de collectie, zoals dit witte blousje van ARMEDANGELS, gemaakt van het luchtige Tencel. 

Bedankt voor deze leuke samenwerking en jullie enthousiasme Elize, Roos en Patricia! Meer van hun werk kan je o.a. vinden op hun Instagram pagina’s: @elizebeen , @branddesigner.roos en @patriciavheumen .

Verder verwelkomen we je natuurlijk graag in de winkel om deze mooie items, en nog veel meer van onze kersverse herfst-wintercollectie, in het echt te komen bewonderen!

Liefs,

Team Nukuhiva

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.