Dag van de Duurzaamheid & Eerlijk Eten
19129
post-template-default,single,single-post,postid-19129,single-format-standard,bridge-core-3.1.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Dag van de Duurzaamheid & Eerlijk Eten

Dag van de Duurzaamheid & Eerlijk Eten

Maandag 10 oktober 2016 is het de Dag van de Duurzaamheid. Op en rondom deze dag vinden er duizenden duurzame activiteiten plaats door heel Nederland. Met elkaar laten we zien duurzaamheid inspirerend, tof en noodzakelijk is! Nukuhiva draagt natuurlijk haar steentje bij en we hebben onze acties en events op een rijtje gezet.

Eerlijk Eten kado 

Kom op 8 of 9 oktober eerlijk winkel bij Nukuhiva in Amsterdam en Utrecht en krijg een exemplaar van ‘Eerlijk Eten’ kado. Dit prachtige kookboek bevat 80 recepten voor ontbijt, lunch, borrel en diner. Alle recepten zijn op basis van eerlijk en duurzaam geteelde producten. Floortje Dessing: “Het eerlijke eten is echt aan het doorbreken. Er is steeds meer belangstelling voor kleinschalige, ambachtelijke gemaakte producten. Dit kookboek laat zien hoe je met mooie, eerlijke ingrediënten iets lekkers op tafel zet. We hopen dat het mensen inspireert om bewuste keuzes te maken bij het doen van inkopen, waardoor boeren en arbeiders aan de andere kant van de wereld kunnen investeren in een betere toekomst. Een banaan, een ananas of een reep chocolade moet in de eerste plaats gewoon lekker zijn. Maar als er een mooi verhaal achter zo’n product zit, smaakt het waarschijnlijk nóg beter.”

Duurzame Week Utrecht

In en rondom Utrecht zijn vele duurzame events te beleven tijdens de Duurzame Week Utrecht. Naast onze actie zijn er nog vele andere ondernemers en initiatieven met tof aanbod. Aanrader!

Dutch Sustainable Fashion Week

Floortje is ook ambassadeur van de Dutch Sustainable Fashion Week. Kom in onze winkels kennismaken met duurzame mode of neem een kijkje bij een van de vele events rondom duurzame mode. Wij zijn op 16 oktober aanwezig bij het Fair Fashion Festival in Utrecht waar een deel van onze Kuyichi collectie zal worden vertoond in de modeshow.

Ps. En als je nou echt niet in de buurt bent dit weekend ligt er maandag ook nog een Eerlijk Eten exemplaar voor je klaar… En als je in de buurt bent ben je vandaag uiteraard ook welkom.. Wij zijn de moeilijkste niet 😉 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.