Cadeaupakketten - NUKUHIVA
23141
page-template-default,page,page-id-23141,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Cadeaupakketten

Nukuhiva cadeautip voor de feestdagen

Op zoek naar een mooi cadeau, kerstpakket of relatiegeschenk? Voor de feestdagen hebben we twee cadeaupakketten samengesteld met producten van onze duurzame merken. Met elk cadeaupakket steun je de Voedselbank Utrecht: per verkocht pakket doneren wij €10.

VERWENPAKKET €45 (t.w.v. €65)

~ Fat Forest skin bar
~ Sokken biokatoen Kuyichi
~ Brandt geurkaars klein
~ Fat Forest lip balm
Chocolatemakers chocoladereep
Cadeaubon van €10

WINTERPAKKET €65 (t.w.v. €85)

~ Knowledge Cotton Apparel muts biokatoen (keuze uit 4 kleuren)
~ Brandt geurkaars groot
~ Fat Forest lip balm
Chocolatemakers chocoladereep
Cadeaubon van €25

BESTELLEN

Plaats je bestelling via ons bestelformulier. Je kunt de pakketten de volgende dag vanaf 12u ophalen in de winkel (en dan ligt er ook een verrassing voor je klaar). Heb je vragen of specifieke wensen? Mail utrecht@nukuhiva.nl, we denken graag met je mee!

OPTIES

De producten op de pakketfoto’s zijn een voorbeeld. Zoals je kan zien in de foto’s hieronder zijn ze er in verschillende kleuren, geuren en smaken. De specifieke samenstelling verschilt per pakket en is daarom een verrassing!

VERWENPAKKET MOGELIJKHEDEN

WINTERPAKKET MOGELIJKHEDEN

CHOCOLADE MOGELIJKHEDEN

Heb je een voorkeur? Bijvoorbeeld een vegan chocoladereep of graag een groene muts? Geef het aan in ons bestelformulier of neem voor andere wensen contact op met utrecht@nukuhiva.nl.

DONATIE VOEDSELBANK UTRECHT

Dankzij gulle bijdrages van Knowledge Cotton Apparel, Kuyichi, Fat Forest en Ankorstore hebben wij deze pakketten voor een mooie prijs kunnen samenstellen. Samen kunnen we daarom €10 per verkocht pakket doneren aan Stichting Voedselbank Utrecht. Dit geld zal gebruikt worden om de wekelijkse voedselpakketten aan te vullen met bijvoorbeeld groentes in blik, pasta en rijst. Zodat iedereen kan genieten van een vrolijk kerstfeest!

De fotografie van de Nukuhiva cadeaupakketten is verzorgd door Marit Bijkerk  maritbijkerk.nl

 

Op zoek naar inspiratie voor je feestdagenoutift? Bekijk dan onze Inspiratiepagina en volg ons op Instagram.