Vacature Nukuhiva Amsterdam - NUKUHIVA
19056
post-template-default,single,single-post,postid-19056,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Vacature Nukuhiva Amsterdam

Vacature Nukuhiva Amsterdam

Voor de winkel in Amsterdam (Haarlemmerstraat 36) zijn wij per direct op zoek naar een: Verkooptalent (m/v) voor een vaste dag in het weekend. 

 Jij bent:

Een verkooptalent en hebt eerder gewerkt als verkoper in een kledingwinkel. Daarnaast ben je een klant- en servicegericht type en enthousiast over ons concept. Je bent flexibel, commercieel ingesteld, werkt graag in teamverband en bent woonachtig in (de omgeving van) Amsterdam. Je bent in het weekend minimaal één dag beschikbaar en doordeweeks beschikbaar op oproepbasis.

Wij zijn:

Een team van enthousiaste mensen met een flexibele instelling. We werken in een informele sfeer in een omgeving van mooie en eerlijke producten. Natuurlijk bieden we goede arbeidsvoorwaarden.

Ben je geïnteresseerd en herken je jezelf in bovenstaand profiel? Loop even binnen of stuur dan een mail t.a.v. Ilse naar ilse@nukuhiva.nl Ook voor vragen over de functie kun je bij haar terecht.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.