Mesjokke - NUKUHIVA
18628
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18628,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Mesjokke

Categorie
Food
Over dit project

Meet The Chocolate Explorers: “Wij (Jasper de chef-kok, Wouter de huisarts, Luc de kunsthistoricus en Per de antropoloog) zijn de Chocolate Explorers en wij zijn helemaal Mesjokke van cacao. Daarom maken we gekmakend lekkere en absurd verantwoorde chocolade genaamd Mesjokke. Wij kopen onze cacaobonen direct bij de cacaoboeren in. Hierdoor krijgen die boeren een veel hogere prijs voor hun cacao én weten wij precies waar onze bonen vandaan komen, hoe ze zijn behandeld, wie ze heeft geplukt en dat ze van een fantastische kwaliteit zijn. Hiervan maken wij bean-to-bar chocoladerepen in ons fabriekje in Nieuwegein, oftewel: we verwerken de rauwe bonen helemaal zelf tot een reep met een cacaobeleving waar je wild van wordt! Da’s toch Mesjokke?!”