Maium - NUKUHIVA
21241
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-21241,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Maium

Categorie
Lifestyle
Over dit project

Maium is stijlvolle en duurzame regenkleding uit Amsterdam. Het idee voor het merk komt voort uit persoonlijke frustraties bij de oprichters van het merk en de behoefte aan mooie regenkleding die je drooghoudt tijdens het fietsen. Ondernemer Hendrik: “Ik doe zelf alles op de fiets en kan het me niet veroorloven om een afspraak te missen omdat m’n pak nat is door de regen. Toen ik op zoek ging naar stijlvolle regenkleding kwam ik erachter dat er niet of nauwelijks aanbod is op dat gebied.” Designer Anita: Daarom hebben we Maium bedacht, een regenjas die je gemakkelijk kunt veranderen in een poncho door het gebruik van de ritsen aan de zijkant. Het is een simpele en stijlvolle oplossing zodat je er goed uit ziet, wat voor weer het ook is.”

Maium is niet alleen stijlvol en innovatief, het is ook een duurzaam product. De jassen worden namelijk gemaakt van gerecyclede plastic flessen. Hiermee ondersteunt Maium de circulaire economie. Maium is dus duurzaam en ethisch, functioneel en stijlvol, comfortabel en beschermend, water en windproof.

PS. Maium heeft een nieuwe naam! Maium is begonnen als Majem (majem betekent regen in een oud Amsterdams dialect), maar er ontstond wat verwarring met het Franse merk Maje. Daarom zijn er een paar letters aangepast in de naam. De betekenis achter het woord en het merk blijven hetzelfde.